Voldsofre er stadig sygemeldt

25-årig får ubetinget fængselsdom for markedsvold.

Lone Beck
Arkivfoto: Bente Poder
Vold 1. september 2014 15:15 - Opdateret 2. september 2014 08:53

JERSLEV: To måneder efter Jerslev Marked er et par, der blev overfaldet på vej hjem fra markedet, stadig sygemeldt.

Parret blev overfaldet af en 25-årig mand fra Jerslev, der rev en lægte af et markedsskilt og slog først manden, så kvinden i hovedet, hvorefter han stak af fra stedet.

Manden fik en mindre blødning i hjernen, fik beskadiget et øje og har næsten mistet synet på det, han brækkede kæben i begge sider af ansigtet, brækkede næsen og flækkede en tand.

Han blev lagt i kunstig koma på intensiv afdeling, og hans tilstand blev betegnet som kritisk.

Kvinden fik hjernerystelse, brækkede venstre underkæbe og næsen, brækkede en tand og fik en dyb flænge og forskellige blodansamlinger i ansigtet.

Det er endnu uvist, om ofrene får varige mén af overfaldet, men begge er fortsat sygemeldt fra deres arbejde, og er også psykisk påvirkede.

Den 25-årige stod mandag ved retten i Hjørring tiltalt for grov vold mod parret, og han erkendte blankt, at det var ham, der overfaldt parret, som han ikke kendte i forvejen.

Den 25-årige valgte at modtage dommen på 10 måneders fængsel. Han skal desuden betale en foreløbig erstatning på hhv. 12.210 og 18.634 kr. til sine to ofre. Erstatningskravet forhøjes, hvis ofrene får varige mén.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...