Voldsom anholdelse: Troede legetøjspistol var ægte

Nordjyllands Politi ransagede hjem på grund af mistanke om besiddelse af skydevåben

Ida Marie Kristensen
Ved anmeldelser af overtrædelse af våbenloven er politiet altid på vagt. Derfor blev reaktionsgruppen sat ind. Foto: Jan Pedersen
Ulovlige våben 1. november 2018 17:08 - Opdateret 2. november 2018 06:45

FJERRITSLEV: Det var voldsomme scener, der mødte folk på Møllevej i Fjerritslev ved middagstid torsdag. Her var Nordjyllands Politi massivt til stede, da man havde mistanke om, at en 41-årig mandlig beboer i området var i besiddelse af skydevåben. En anmeldelse fik politiet på sporet af manden.

- Vi havde fået en anmeldelse om et muligt skydevåben på adressen, og så har vi indhentet en dommerkendelse til ransagning på baggrund af den anmeldelse, siger politikommissær Kenneth Ginnerup, Nordjyllands Politi i Hjørring.

Derfor mødte politiets reaktionsgruppe kampklædt og bevæbnede op på adressen torsdag middag.

Ulovlige knive

Det viste sig i stedet, at det, manden var i besiddelse af, var en softgun. Det er ikke helt så underligt, at legetøjspistolen er blevet forvekslet med en ægte.

En softgun er nemlig en virkelighedstro pistol, som skyder med plastikkugler, og bruges til en krigs-efterlignende sportsgren kaldet "hardball".

Reaktionsgruppen gik dog ikke tomhændet hjem. Aktionen endte med, at den 41-årige beboer på Møllevej blev sigtet for overtrædelse af knivloven på grund af to ulovlige knive.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...