Sønder Onsild

Voldsom brand på kyllingefarm

Brand i med hal med 680 bigballer - søndag aften har brandvæsenet opgivet at slukke branden

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan Pedersen

SØNDER ONSILD: Kort før klokken syv søndag morgen gik der ild i en hal ved en kyllingefarm på Kongsvad Møllevej ved Sønder Onsild syd for Hobro. Den voldsomme brand krævede forstærkning fra flere beredskaber.

- Vi har beredskabet på vej fra Thisted. Så er vi tilstede med fuldt slukningstog fra Hobro og Arden og med tankvogne fra Randers og Aalestrup, siger indsatsleder ved Beredskab Nordjylland Claus Haparanda kort før klokken ni.

Beredskabet måtte også etablere en ekstra vandforsyning fra en nærliggende sø.

- Det er en stor hal fyldt med 680 bigballer, som der er gået ild i. Så det besværliggør slukningsarbejdet. De er kørt rundt derinde med en bobcat, så det er formentlig udstødningen, der har startet branden, men det ved vi selvfølgelig ikke endnu, siger Claus Haparanda, der forventer, at efterslukningen kommer til at vare resten af døgnet.

Den brændende hal hører til en kyllingefarm, men ingen dyr har været i fare, oplyser indsatslederen.

Klokken 20: Opgiver at slukke

Efter at have kæmpet med ilden hele dagen opgav beredskabet søndag aften at slukke branden. Det oplyser Nordjyllands Politi.

- Det brænder fortsat. Man kan ikke slukke det, så nu lader man det brænde ud, og det kan godt blusse lidt op igen, siger vagtchef Bent Højgaard lidt efter klokken 20.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.