Morsø

Voldsom brand raserede ejendom ved Skallerup

Stor materiel skade, men ingen personer kom noget til ved branden i nat

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Da brandvæsenet ankom, var bygningen allerede overtændt, og brandfolkene kunne primært sørge for at begrænse flammernes skadevirkning.

MORS:En voldsom brand hærgede i nat og hen på morgenstunden en udbygning til en landejendom på Langtoften ved Skallerup.

Ingen personer kom til skade ved branden, idet en ung mand, der sov i et værelse i den brændende bygning, blev vækket af et af familiemedlem på stedet, så han kunne komme ud i tide. Men branden var så voldsom, at der skete stor materiel skade på den cirka 300 kvadratmeter store bygning, oplyser Niels Pedersen, beredskabschef i Morsø Kommune.

- Det lykkedes os at begrænse ilden, så den ikke fik fat i værelset og fyrrummet. Men tagkonstruktionen er brændt væk, så der er kraftige skader på spærene, og vandet fra slukningsarbejdet er løbet ned og har gjort skade, siger Niels Pedersen, der tilføjer, at en stor del af selve tilbygningen, hvor der blandet andet stod et par biler, en traktor og forskellige redskaber, er helt ødelagt.

Arbejdet med at begrænse ilden var så omfattende, at der rekvireredes yderligere assistance fra både Nykøbing og Beredskabet i Thy, og derfor var der 11 lokale brandfolk og otte mand fra Thy i aktion, da bølgerne gik højst.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.