Voldsomt hjemmerøveri mod landmand

64-årig fra Nørager blev bundet, slået, udsat for trusler og frarøvet stort pengebeløb af fire røvere

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

NØRAGER:En 64-årig mand, der bor på en landejendom på Skonhøjvej ved Nørager, blev tirsdag aften udsat for et voldsomt hjemmerøveri.

- Han blev ved 20.30-tiden opsøgt af en fire mænd. Den ene bankede på ruden og truede med en pistol den 64-årige til at lukke de fire mænd ind. De slår ham, truer ham og binder ham, og så gennemroder de ellers ejendommen, hvor de finder et større pengebeløb, før de stikker af i en bil ved godt 23-tiden, fortæller vagtchef Bent Højgaard, Nordjyllands Politi.

Vagtchefen vil ikke ud med beløbets størrelse, men kalder det for ”flere tusinde”.

Gebrokkent engelsk

De fire mænd, der ifølge den 64-årige talte gebrokkent engelsk under røveriet, var alle iklædt hvide overtræksdragter, så politiet har kun et særdeles sparsomt signalement af de fire røvere.

- Den 64-årige slap selv fri af sine reb og gik over til en nabo, som så ved 23.15-tiden anmeldte røveriet til os, oplyser vagtchefen.

Naboen havde ved 20.30-tiden hørt en bil køre forbi på vej ned til landejendommen, der ligger ret øde på Skonhøjvej.

Kun få spor at gå efter

Politiet har haft den 64-årige på Sygehus Syd i Aalborg for at tjekke ham for skader og eventuelle genetiske spor fra gerningsmændene.

Da der ikke er så mange spor at gå efter, vil politiet meget gerne have oplysninger fra eventuelle vidner, der måtte have set eller hørt noget i og måske også både før og efter tidspunktet for røveriet.

- Har folk set en mistænkelig bil køre i området eller finder man de fire overtræksdraget smidt et eller andet sted, så lad os høre om det, siger vagtchefen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.