Voldssag mod Bieber fortsætter

Søgsmålet mod sangstjernen Justin Bieber er nu blevet overleveret til anklagerne, der vil gå videre med sagen.

Voldssag mod Bieber fortsætter

Den populære popstjerne Justin Bieber bliver fortsat anklaget for vold mod en paparazzi. Sagen blev tirsdag givet videre fra politiet til anklageren, der skal vurdere, om Bieber skal slæbes for retten.

Anklagerne fra Los Angeles County vil nu gennemgå sagen og vurdere, hvorvidt skænderiet og sammenstødet mellem en fotograf og popidolet egentlig har fundet sted. Det skriver hjemmesiden Female First.

En talsmand har bekræftet, at det er op til anklagernes vurdering, om Bieber skal gøre sig klar til at forsvare sig foran en domstol.

Politiet har den sidste måned undersøgt sagen. Konkret anklages stjernen for at have slået en fotograf, da han ville tage billeder af Bieber og kæresten, Selena Gomez. Episoden fandt sted, efter parret havde været på shoppingtur i Calabasas Shopping Center, Californien, i maj.

Efter hændelsen klagede fotografen over smerter og måtte en tur på hospitalet. Her blev han dog hurtigt behandlet og udskrevet ifølge hospitalet.

Fotografen kontaktede politiet med det samme, da det fysiske sammenstød fandt sted, men da politiet kom frem, var Gomez og Bieber væk.

Det vides ikke, hvor længe anklagerne vil bruge på at gennemgå sagen, og hvornår de eventuelt vil udmelde, om den 18-årige sanger skal for retten.

Selvom politiet har forsøgt at kontakte Bieber, har han endnu ikke selv kommenteret på sagen. Den unge stjerne tog da også på Europa-tour i flere uger kort efter episoden.

/ritzau/