Voldtægt: Politiet på sporet af gerningsmand

Politi har navnet på mistænkt - talte med ham en halv time før voldtægt i Aalborg

Nordjyllands Politi er på sporet af den mand, der er mistænkt for at stå bag mindst én voldtægt i Aalborg. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Nordjyllands Politi er på sporet af den mand, der er mistænkt for at stå bag mindst én voldtægt i Aalborg. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Nordjyllands Politi leder efter den mand, der er mistænkt for at voldtage en 21-årig kvinde i en baggård på Boulevarden 27 i Aalborg tidligt lørdag morgen. Gerningsmanden stod måske også bag en voldtægt samme sted for to uger siden.

Politiet har navnet på den formodede gerningsmand, men indtil videre har det ikke været muligt at finde ham, oplyser vagtchef Bent Højgaard fra Nordjyllands Politi.
- Kolleger talte med en mand, som svarer til beskrivelsen af gerningsmanden en halv time før, voldtægten fandt sted. Ham vil vi gene have snakket med, siger Bent Højgaard.
Politiet ønsker ikke at oplyse, hvor gammel den mistænkte er, og hvor han bor - kun at han er fra Nordjylland. Det skyldes, at man ikke kan være helt sikker på, at personen er skyldig.

Voldtog måske også 24-årig

Ifølge Bent Højgaard har politiet opsøgt den formodede gerningsmand flere gange i løbet af lørdag, men den mistænkte har ikke været hjemme.

For to uger siden fandt der en voldtægt sted i samme baggård på Boulevarden i Aalborg, hvor en 24-årig kvinde blev voldtaget. Ofrenes beskrivelse af gerningsmanden tyder på, at der kan være tale om den samme voldtægtsmand.
Lørdag formiddag indsamlede politiet tekniske spor, men resultaterne af de tekniske undersøgelser foreligger først i den kommende uge.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk