Vorupør-ferieprojekt positivt modtaget

Borgermøde i Vorupør signalerer positiv opbakning til plan om at opføre ferie- og hotellejligheder på landingspladsen - men der lød også kritiske røster

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VORUPØR:- Lige nu er vi 99 procent klar til at rykke så snart startskuddet lyder.

Det siger Skive-entreprenøren Kaj Ove Madsen. Han er en af ide-mændene bag et stort anlagt byggeprojekt, der skal munde ud i opførelsen af hotel- og ferielejligheder samt en restaurant og butikslokaler på den grund, hvor den tidligere restaurant Landingspladsen står i dag. Efter et velbesøgt borgermøde onsdag aften er han styrket i troen på, at projektet med en anlægssum på mere end 75 millioner kroner bliver til noget.

Startskuddet lyder, når Thisted Kommunalbestyrelse 15. december forventes at godkende en ny lokalplan for området, som skal rumme projektet.

- Jeg hørte nogle positive tilbagemeldinger på vores planer, men også nogle tilkendegivelser om betænkeligheder, som der skal være plads til. Men alt i alt er det min fornemmelse, at holdningen i Vorupør er positiv, siger Kaj Ove Madsen.

På nuværende tidspunkt er der ikke solgt ferielejligheder i det kommende byggeri.

- Men vi har så mange positive tilkendegivelser, at det svarer til 50 procent af de lejligheder, der kommer til salg til priser fra to til 2,5 mio. kroner stykket for en lejlighed på cirka 80 kvadratmeter. Interessen gør, at vi sandsynligvis realiserer projektet i et hug, men lokalplanen skal først være endelig godkendt, før der kommer underskrifter på købsaftalerne, siger Kaj Ove Madsen.

I de positive tilkendegivelser omkring projektet blev der blandt andet langt vægt på, at projektet kan skabe mere udvikling i Vorupør, at der er grund til at bakke op, når nogen er villig til at skyde penge i et lokalt projekt, som kan understøtte lokale ønsker om mere aktivitet.

De negative røster udtrykte bekymring om blandt andet byggeriets højde i forhold til både de bagvedliggende sommerhuse og de nuværende bygninger på landingspladsen, der blev stillet spørgsmål ved, om det kommende byggeri stilmæssigt passede ind i den lokale byggestil og om det ville føre til øget trafikpres i området ved landingspladsen.

Kaj Kirk (DF), formand for kommunens udvalg for klima, miljø og teknik konstaterede efter mødet, at stemningen havde været ”overraskende postitiv”.

- Nu er jeg overbevist om, at projektet har en gang på jord, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.