Vorupør-købmand lukker til oktober

Kim Poulsen lukker Min Købmand og bliver en del af MENY-teamet i byen

Carsten Hougaard
Kim Poulsen blev 60 år forleden. Efter nøje overvejelser har han besluttet sig for at lukke Min Købmand den 1. oktober. Foto: Carsten Hougaard
Detailbranchen 23. maj 2018 16:48 - Opdateret 23. maj 2018 17:42

VORUPØR: 1. oktober lukker Kim Poulsen Min Købmand-butikken på Vesterhavsgade 103 i Vorupør.

Kim Poulsen, der i begyndelsen af juni fejrer 40 år som købmand i Vorupør vil i stedet lægge sine aktiviteter sammen med den anden dagligvarebutik i byen, MENY.

- Gennem de sidste 40 år butikkerne ligget i hver sin ende af Vesterhavsgade og byen og serviceret hver sin kundegruppe. Vi har drøftet, hvorledes vi til fælles gavn og glæde kan styrke ikke bare dagligvareforsyningen men hele området generelt. Vi må jo erkende, at byen ikke er stor nok til to dagligvarebutikker udenfor sæsonen, fortæller Kim Poulsen.

Hvilke aktiviteter, der fremover skal være på Vesterhavsgade 103, er endnu ikke besluttet, men Kim Poulsen udtrykker, at med den positive udvikling, som hele området er inde i for øjeblikket, så er der ikke tvivl om, at der på en af byens bedste placeringer vil være grundlag for spændende nye tiltag.

Kim Poulsen stopper langtfra på arbejdsmarkedet men vil blive tilknyttet MENY, hvor der er nok at gøre også med virksomhedens øvrige aktiviteter, som også omfatter driften af Feriepartner Thy samt Strandgaardens Camping. Kim Poulsen fortsætter også med specialbutikken for piber & tobak samt pibeshoppen.dk, som er vokset til at være en af de førende webshops indenfor branchen.

- Nu må vi se, hvad jeg finder ud af med henblik på åbningstider. Nu skal vi lige have en god sommersæson med først, men så glæder jeg mig også vildt til, sammen med butikschef Flemming Yde Larsen og familien Brusgaard, at være med til at udvikle hele områdets store dagligvarebutik samt fortsat at kunne præge en positiv udvikling i Vorupør, siger Kim Poulsen.

Selvom der ikke har været noget formelt samarbejde mellem de to virksomheder, så har der gennem årene udviklet sig en stor gensidig respekt for hinanden, hvilket altså nu fører til en sammenlægning af de to købmandsforretninger.

På denne måde får Kim jo også frigjort nogle kræfter til at fortsætte det store arbejde, som han laver for Vorupør og byens foreninger, siger Flemming Yde Larsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...