Forsikringsvirksomhed

Vrå Hallen total-skadet efter brand

Nu skal der regnes på tab og tal - udsigt til erstatning på tocifret millionbeløb

Den formentlig påsatte brand i Vrå Hallen natten til søndag var altødelæggende. De mure og spær, der stadig står, kan ikke genbruges, men skal rives ned, inden opførelsen af en ny hal kan begynde. 
ARKIVFOTO: HENRIK LOUIS

Den formentlig påsatte brand i Vrå Hallen natten til søndag var altødelæggende. De mure og spær, der stadig står, kan ikke genbruges, men skal rives ned, inden opførelsen af en ny hal kan begynde. ARKIVFOTO: HENRIK LOUIS

VRÅ:Intet af den gamle Vrå Hal kan bruges ved genopbygningen. Forsikringsselskabet Nord Forsikring afgjorde i går at Vrå Hallen er totalskadet efter den formentlig påsatte brand, der hærgede hallen natten til søndag. Hvor stort et beløb, der skal udbetales til Vrå Hallen er endnu ikke opgjort. - Men halbestyreren udtrykte det på en god måde, da han sagde at det blev et meget stort tocifret millionbeløb, siger Jesper Færch fra Nord Forsikring. Møde før pinse Forsikringsselskabet er nu i gang med at regne på tingene og regner med at kunne holde et møde med hallens bestyrelsen inden pinse. Halinspektør Alex Rasmussen. oplyser, at Vrå Hallen har hyret en professionel konsulent til at repræsentere hallen i forsikringssagen. En konsulent der bl.a. har erfaring fra branden på telefonfabrikken i Pandrup. Alex Rasmussen har dog intet at udsætte på hallens forsikringsselskab. - Indtil videre går det i al fordragelighed, roser han. Lokalebørs Selv har han travlt med at få stablet en lokalebørs på benene, så foreningerne i Vrå og omegn kan fortsætte deres aktiviteter. - Vi har haft fat i alle foreningsformænd, og alle bakker op om lokalebørsen. Vi vil forsøge at fordele sol og vind lige, men der vil nok være hold, der må nøjes med at træne én gang ugentligt i stedet for to, siger Alex Rasmussen. Han har bedt alle klubber oplyse hvad de har brug for som minimum, for at klare sig indtil en ny hal står klar.