Vrå Revy 2013 aflyst

Der manglede skuespillere til at gennemføre revyen i år

Efter mange gode Vrå Revyer, så må den i år holde en pause, fordi der ikke er garvede kræfter nok til at indtage scenen. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Efter mange gode Vrå Revyer, så må den i år holde en pause, fordi der ikke er garvede kræfter nok til at indtage scenen. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

VRÅ:- Det er med beklagelse, at vi fra Vrå Amatørteater må meddele, at der ikke bliver nogen Vrå Revy i år. Ærgerligt nok, for det var lige ved og næsten. Folkene bag scenen, kostumedamerne, scenografien, rekvisitfolkene, kapelmesteren og hans musikere og tekstforfatterne var ved at varme op til årets revy.

Lisbeth Bak er godt træt af, at hun nu må aflyse den ellers så populære revy, men der manglede simpelthen rutinerede kræfter nok til at stå på scenen.

- I år blev det et problem, at det ikke var muligt at finde skuespillere nok til at repræsentere det gammelkendte. Flere af de skuespillere, som publikum kender og elsker fra tidligere Vrå Revyer, har af fuldt forståelige årsager takket nej til at medvirke i år, siger formanden for Vrå Amatørteater.

- Efter at have søgt vidt og bredt igennem længere tid, har vi været nødt til at konkludere, at det i år ikke er muligt at lave en Vrå Revy, der ligner en Vrå Revy. I stedet vil vi allerede nu samle kræfterne til at forberede næste års helt fantastiske Vrå Revy.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden