Vrå-Revyen skal til DM

De gæve revyfolk i Vrå skal på farten

Her Morten Pedersen og Kristian Bertelsen i nummeret ”Rakkeby rykker”. Privatfoto

Her Morten Pedersen og Kristian Bertelsen i nummeret ”Rakkeby rykker”. Privatfoto

VRÅ:Denne weekend skal Vrå-Revyen deltage i DM i amatørrevy, som er et landsdækkende arrangement, der holdes i Juelsminde.

Et kæmpe firmastet telt med topprofessionelt lys, lyd og musik danner rammen - og 2500 publikummer er en uundværlig del af kulissen.
- Vrå-Revyen sendte tre numre til visiteringsgruppen, Flemming Krøl, Jesper Maibom og Flemming Jensen, som alle fra den professionelle revyverden, og de vurderede, at de tre numre var så gode, at de kunne gå direkte i semifinalen, fortæller Arne Larsen-Ledet, der er en af revyforfatterne.
De 3 numre er:
”Rakkeby Rykker” skrevet af Kjeld Thorbjørn og opført af Kristian Bertelsen og Morten Pedersen.
”Se, mor... uden hænder” skrevet af Kristian Bertelsen og opført af Sven Bertelsen, Morten Pedersen og Kristian Bertelsen.
”Åh, nej..” skrevet af Arne Larsen-Ledet og opført af Sven Bertelsen.
Alle numrene er fra 2011-Revyen og skal opføres af Vrå-Revyens egne skuespillere under ledelse af 2011-revyens instruktør, Kristian Bertelsen.
- Amatørrevyfolkene i Vrå er glade, og også lidt stolte over at være udtaget til at være blandt de bedste Danmark, og de glæder sig til at stå på scenen i Juelsminde, siger han videre.
- 2500 publikummer kan måske nok få os til at ryste lidt i bukserne, men vi er glade for at være med så langt. Og sagt i al fortrolighed: Vi har en lønligt håb om en medalje i en af kategorierne, men det siger vi ikke til nogen, kommer det som en slutbemærkning fra de gæve revyfolk i Vrå.
Det koster kr. 3000 kr. per nummer at deltage, og til dette har Vrå-Revyen fået hjælp af Vrå Dampvaskeri, Fynbo Food og Petit.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.