Vraget Esbjerg-anfører: Det gjorde ondt at starte ude

Esbjergs anfører, Nicolai Høgh, var lettet over at få de sidste minutter af pokaltriumfen i Parken.

Vraget Esbjerg-anfører: Det gjorde ondt at starte ude

Det var ikke sjovt at være Nicolai Høgh i timerne op til torsdagens pokalfinale mod Randers, fordi Esbjergs anfører måtte starte på bænken.

Men efter 1-0-sejren over Randers FC og ikke mindst indskiftningen i de sidste minutter af finalen, så ser Nicolai Høgh igen lyst på det hele.

- Hvis ikke jeg var kommet ind, så var jeg blevet skuffet inderst inde. Men gutterne gjorde det godt, så det var fantastisk. Det var et hold i svøb, siger Nicolai Høgh.

Esbjerg-træner Jess Thorup havde valgt at satse på Kian Hansen og Davidson Drobo-Ampem i midterforsvaret, og de gjorde det begge glimrende i hele kampen.

- Det gjorde ondt, at jeg ikke skulle starte inde. Det ved Jess også godt. Men det skal også gøre ondt. Jeg vil give en cadeau til hele forsvaret, som har spillet godt i de seneste par kampe.

- Der er ingen onde miner eller noget. Jeg er bare glad for at være med på dette hold og superstolt over, at vi kom som oprykkerhold og vandt pokalen fortjent, og at vi ligger godt til i ligaen, siger Nicolai Høgh.

Esbjerg-anføreren fik overdraget anførerbindet af Hans Henrik Andreasen i finalens slutminutter, og han kunne lade sig tiljuble af de mange tusinde vestjyske fans i Parken.

- Jeg blev sgu lidt rørt. Det gjorde jeg. Da jeg kom ind, kunne jeg høre, at tilskuerne hyldede mig. Jeg har ikke lang tid tilbage i Esbjerg, så det var lidt vemodigt og svært at holde tårerne tilbage.

- Da jeg løftede pokalen, så var det højdepunktet i mit liv, forklarer han.

Nicolai Høgh har meddelt, at han forlader Esbjerg til sommer ved kontraktudløb, så pokaltriumfen var en god afsked.

- Det er prikken over i'et. Esbjerg har været i finalen to gange før, og jeg har været skadet begge gange. Så tredje gang var lykkens gang, det er der åbenbart noget om, siger Nicolai Høgh.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.