Haverslev

Vraget minister med til nytårskur i Haverslev

Eva Kjer Hansen gæster Himmerland

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Folketingskandidat Marie Bjerre - kommer også på talerstolen i forbindelse med nytårskuren i Haverslev. Privatfoto

HAVERSLEV:Venstre-medlemmerne i Rebild og Vesthimmerland kan i 2017 - for første gang - se frem til en fælles nytårskur. Nærmere bestemt mandag 16. januar i Haverslev Hallen.

Arrangementet indledes med en spisning for de lokale partimedlemmer - efterfulgt af et offentligt møde med fhv. fødevareminister Eva Kjer Hansen som hovedtrækplaster.

Eva Kjer Hansen måtte - som det sikkert er de fleste bekendt - tidligere på året forlade sin ministerpost efter vedtagelsen af den daværende, smalle Venstre-regerings landbrugsreform.

Denne reform bliver helt sikkert et af hoved-debatpunkterne i forbindelse med nytårskuren, forudser formanden for Venstre i Himmerlands-kredsen, Thorkild Bækkelund, Støvring.

Den lokale V-formand udtrykker på forhånd stor tilfredshed med, at det er lykkedes at lokke Eva Kjer Hansen til Himmerland til en debat om landbrugspakken - og glæder sig i samme åndedrag til at se Venstre-medlemmerne i Rebild og Vesthimmerland samlet til en fælles nytårskur.

- Det vil helt sikkert være med til at udbygge det fine samarbejde, der er mellem de to kommuneforeninger, og som til daglig udtrykker sig i en velfungerende kredsbestyrelse, vurderer Thorkild Bækkelund.

Som afslutning på aftenen i Haverslev Hallen vil Himmerlandskredsens nye V-folketingskandidat Marie Bjerre komme med et politisk indlæg, ligesom det forestående kommune- og regionsvalg sikkert også vil blive berørt af de to kommuneforeningsformænd i forbindelse med arrangementet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst