Vraget Svalastog er vred og frustreret

Håndboldspiller Louise Svalastog Spellerberg fik knust sin OL-drøm og er ked af ikke at være taget med på råd.

Vraget Svalastog er vred og frustreret

De danske håndboldkvinder kom fornemt fra start ved OL med en sejr over Sverige, men for den vragede Louise Svalastog Spellerberg var lørdag ikke nogen festdag i London.

For mens resten af kvindernes håndbold-delegation kunne glæde sig over den fine åbning i OL-turneringen, måtte hun tage til takke med et ophold i en lejet lejlighed et andet sted i London.

Vraget af landstræner Jan Pytlick på grund af en rygskade, selv om hun følte sig i stand til at spille. Allerede lørdag fortalte gemalen Bo Spellerberg, der er med på herrelandsholdet ved OL, at hustruen var både ked af det og frustreret.

Nu stemmer hovedpersonen selv i.

Jan Pytlick kom fredag ind på hendes værelse og fortalte, at han skiftet hende ud med Marianne Bonde.

- Jeg prøver ikke at bebrejde nogen. Men lige nu - så kort tid efter - er jeg selvfølgelig både vred, ked af det og frustreret. Jeg synes, at det hele er lidt surrealistisk, siger hun til sporten.tv2.dk.

Hun er meget ked af, at landstræner Pytlick ikke spurgte hende til råds, inden hun blev vraget.

- Hvis jeg havde været ham, så havde jeg spurgt mig. Jeg synes da kun, det er fair, når jeg har knoklet, som jeg har. Spørg mig ad: Hvad synes du? Hvis han så vælger samme beslutning, så er det jo det, siger hun og kalder det "bittert" at blive vraget.

- Jeg havde det bare sådan lidt, jeg kan jo godt forstå, at manden skal tage sine beslutninger, men det er ikke ensbetydende med, at jeg er enig. Men der var jeg slet ikke i stand til at tænke så klart. På det tidspunkt var hele min drøm brast. Knust.

- Det eneste, jeg tænkte på, var at få ham ud af mit værelse rimelig hurtigt, siger stregspilleren om Pytlicks besøg på værelset.

OL er nu et overstået kapitel for Louise Svalastog Spellerberg.

- Det er der slet ingen tvivl om. Jeg er 29 år - og med al respekt for atleter, der holder i lang tid, så har jeg aldrig haft intentioner om at fortsætte fire år mere, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.