Vred Geggo udnyttet

Reality-stjernen er rasende, fordi folk har forsøgt at snyde sig til gratis behandlinger i hendes salon

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

PM Familien På Bryggen 11. sæson af Familien fra Bryggen Foto: Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

BRYGGEN:"Familien fra Bryggen"-stjernen Stephanie "Geggo" Karma Christiansen er kendt for at sige sin mening uden omsvøb.

Og det er netop, hvad den 26-årige tv-personlighed gør i et nyt blogindlæg på sin blog geggosverden.dk.

Bryggepigen føler sig nemlig krænket på sin retfærdighedssans, fordi folk har forsøgt at udnytte hendes gode hjerte og snyde sig til gratis behandlinger i hendes skønhedssalon.

- Jeg raser over det indvendig, indleder reality-stjernen sit indlæg.

Behandlingerne var ellers tiltænkt som en god gerning og en gratis gestus til kræftsyge og andre, der ikke længere har behåring, så som øjenbryn, i ansigtet.

Men Stephanie Karma Christiansen har flere gange været ude for, at folk har udgivet sig for at være syge for at få del i de gratis skønhedsbehandlinger.

Og det er noget, der gør Bryggen-stjernen vred.

- Jeg håber, at de læser med her, og jeg håber at de har en rigtig dårlig smag i munden. Det er simpelthen så usmageligt, at jeg har svært ved at finde ord for det, skriver Stephanie Karma Christiansen.

Bryggen-stjernen har udbudt et begrænset antal gratis behandlinger, og ventelisten er så lang, at der først er ledige tider i 2018.

- Derfor gør det ondt helt nede i maven på mig, at nogen kan få sig selv til at prøve at snyde sig til det - altså tyvstjæle tider fra en person, der har været så møgsyg, skriver hun vredt.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst