Vred Spellerberg risikerer straf efter Skjern-kamp

Bo Spellerberg var mildest talt utilfreds med dommerne efter KIF Kolding Københavns nederlag til Skjern.

Ritzau
KIF's Bo Spellerberg risikerer straf, efter at han råbte vredt af dommerne i lørdagens kamp mod Skjern. Foto: Scanpix/Henning Bagger/arkiv
Håndbold 12. marts 2018 17:29

Dansk Håndbold Forbund (DHF) har åbnet en sag mod KIF Kolding Københavns Bo Spellerberg som konsekvens af hans vredesudbrud efter lørdagens nederlag til Skjern i 888 Ligaen.

Det skriver Jyllands-Posten.

Spellerberg var så rasende, efter at KIF havde tabt en tæt og dramatisk kamp i sidste minut, at han ifølge avisen råbte "Hvor er I elendige, mand!" til dommerne.

Det får nu DHF til at gå ind i sagen, bekræfter Frank Smith, der er turneringsansvarlig og sekretær for forbundets disciplinærinstans.

- Der foreligger en indberetning fra dommerparret, og sagen er nu ude til høring hos spilleren og de to klubber.

- Når der er indhentet høringssvar, vil der på baggrund af sagens samlede svar blive truffet en afgørelse senere på ugen, siger Frank Smith.

Bo Spellerberg var i søgelyset i 2009, fordi han havde kaldt et dommerpar for "idioter". I første omgang blev han idømt to spilledages karantæne, men sagen tog en drejning, fordi han ikke var blevet hørt, som proceduren tilsagde.

Han endte dog med at afsone to karantænedage som følge af den spegede sag.

Med tre runder tilbage af grundspillet i landets bedste mandlige håndboldrække ligger KIF Kolding København på syvendepladsen med 21 point.

Ligaens otte bedste hold går videre til slutspillet.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...