Vred Wozniacki skælder ud på myndighederne

En småskadet Caroline Wozniacki er utilfreds med, at WTA tvang hende til at stille op i Toronto.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er svært utilfreds med kvindernes verdensomspændende tennisorganisation WTA.

Danskeren havde sin venstre læg tapet ind, da hun sent onsdag aften dansk tid tabte i to sæt til den schweiziske teenager Belinda Bencic, og efter kampen skældte hun ud på reglerne for WTA's turneringer.

Hun var tvunget til at stille op, selv om hun på grund af en skade ikke kunne forberede sig.

- Jeg har ikke trænet i en uge, fordi jeg ville være sikker på at være 100 procent frisk. Jeg ønsker at kunne spille mit bedste tennis og det kan man ikke, hvis man ikke træner.

- Men reglerne for spillere i top-10 er, at jeg var forpligtet til at stille op i denne turnering. Jeg var tvunget til at spille, siger Caroline Wozniacki ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Hvis man ikke spiller, får man store bøder. Man får nul point til ranglisten. Desuden ville de forbyde mig at stille op i små turneringer i denne halvdel af året, og det er skørt, siger hun videre.

Caroline Wozniackis problem er, at hun skal have en seriøs og gyldig grund for ikke at stille op, når en turnering som Rogers Cup i Toronto er en af hendes "pligt-turneringer."

Danskeren tabte også sin første kamp i en turnering i USA for en uge siden.

- Jeg har været med i spillerrådet længe, men jeg er det ikke mere. For spillerne klager over de her regler hele tiden, men vi kan intet gøre ved det.

- Det er ikke ok, at WTA presser en spiller til at spille, selv om hun ikke føler sig ordentlig klar, fortsætter Caroline Wozniacki.

Danskeren er for tiden i gang med sine forberedelser til US Open.

Hendes nederlag til Belinda Bencic sent onsdag aften blev på 5-7 og 5-7.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.