Würtz: Fantastiske indkøb

Rasmus Würtz så spillemæssige fremskridt mod FCK og glæder sig især over, at sommerens nyindkøb er faldet hurtigt til

Foto: Per Kjærbye/Scanpix

Foto: Per Kjærbye/Scanpix

KØBENHAVN:Profiler som Kenneth Emil Petersen, Lukas Spalvis og Nicolaj Thomsen sagde farvel til AaB før denne sæson, men på banen har tabene ikke været mærkbare for nordjyderne, der er ubesejrede efter sæsonens første seks kampe i Alka Superligaen.

En del af forklaringen er, at erstatningerne Markus Holgersson, Marco Meilinger, Casper Sloth og Edison Flores er faldet hurtigt ind på AaB-holdet, mener anfører Rasmus Würtz.

- Selv om der er sket en stor udskiftning, synes jeg, at vi fra dag ét har haft en rigtig god enhed, og vi må bare sige, at det er nogle fantastiske indkøb, der er blevet gjort. Alle er klar til at arbejde for hinanden, og selv om vi spillemæssigt stadig kan blive bedre, synes jeg, at vi mod FCK viste, at vi bevæger os i den rigtige retning, så jeg er meget fortrøstningsfuld, siger Rasmus Würtz.

Anføreren glædede sig over, at det efter mange nederlag endelig blev til point i en Superliga-kamp i Parken.

- Jeg er rigtig stolt af måden, vi kom herfra på, for jeg synes, at det var fortjent, at vi fik point med. Vi var det bedste hold i første halvleg, mens de var bedst i anden. De havde måske et par chancer mere end os, men generelt var det en meget mere lige kamp end nogle af de andre kampe, vi har spillet herovre, lyder det fra Rasmus Würtz.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.