Würtz før FCK: Kræver held og dygtighed

AaB kan lørdag aften overtage førstepladsen i Superligaen

Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

AALBORG:FC København er blevet stemplet som urørlige i denne sæson, men AaB kan med en sejr i Parken lørdag vil aalborgenserne være i spidsen for landets bedste fodboldrække.

- Det vil kræve en toppræstation fra hver enkelt af vores spillere. FCK har set ekstremt stærke ud og har vel to næsten lige stærke spillere på alle positioner. Det ser heller ikke ud til at svække deres niveau, at de skifter ud på holdet, mener anfører Rasmus Würtz.

Han har opskriften klar, når det går løs klokken 18.30 i Telia Parken i København.

- Vi skal fighte for hver eneste centimeter på banen og stå godt defensivt. Desuden skal vi være skarpe, når vi erobrer bolden, så vi kan få aflastet holdet engang imellem. Det er også her, vi selv er bedst. Endelig skal man nok også have lidt held for at slå FCK, erkender Würtz.

Ståle Solbakken har varslet, at Andreas Cornelius starter på banen, og det ligner en stor udfordring for en AaB-defensiv, der til stadighed har problemer med at forsvare sig på dødboldene.

- De har jo ikke kun ham, der er stærk på standardsituationer. Men han er da helt klart en af dem, vi skal holde øje med. Vi må give den max gas og så se, hvor langt det rækker, siger Rasmus Würtz.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.