Würtz: Tæt på umuligt

Rasmus Würtz har svært ved at se AaB score tre gange på udebane

- Hvis ikke det er umuligt, så er det i hvert fald tæt på, siger Rasmus Würtz om at score tre udebanemål. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

- Hvis ikke det er umuligt, så er det i hvert fald tæt på, siger Rasmus Würtz om at score tre udebanemål. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Det var en svært skuffet AaB-anfører, der mødte pressen efter torsdagens hjemmebanenederlag til Club Brugge.

- Vi har haft så meget succes på hjemmebane i Europa i efteråret og havde sat næsen op efter, at vi kunne lave et godt resultat, men vi møder et rigtig godt hold, siger Rasmus Würtz, der mener at skarpheden gjorde forskellen.

- De er sindssygt skarpe på de chancer, de får. Det er den helt store forskel: De sparker altså bolden ind, når de får chancen, siger AaB-anføreren.

En lille chance

Trods skuffelsen kunne han i det mindste glæde sig lidt over, at Nicklas Helenius fik pyntet på resultatet med sin 1-3-scoring 20 minutter før tid.

- Det gør da, at vores chancer bliver en lille smule bedre. Men lad os bare sige, at det ser svært ud, siger Würtz før næste uges returkamp i Brugge.

- Vi skal forsøge at score et mål dernede og håbe på, at vi også får et mere. Men tre mål på udebane... Hvis ikke det er umuligt, så er det i hvert fald tæt på, siger Rasmus Würtz.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.