Wafande gav masser af smil

Reggae-kongen gæstede Skagen, Frederikshavn og Sæby påskelørdag

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN/ FREDERIKSHAVN/ SÆBY: Påskelørdag turnerede reggae-kongen Wafande i de tre største byer i Frederikshavn Kommune. Handelstandsforeningerne var for femte år i træk gået sammen om at arrangere tre små bykoncerter, og i år stod der Wafande på plakaten.

Stort tilløbsstykke

- Jeg har glædet mig til at være her, og jeg glæder mig til at starte sommeren tidligt, sagde Wafande før han gik på scenen i Skagen kl. 11.00 i solskin.

Skagen var første stop på påskelørdagens mini-turné i Nordjylland, hvor omkring 2000 publikummer havde fundet vej til scenen foran Kulturhuset Kappelborg. Også i Frederikshavn kl. 13.00 og Sæby kl. 15.00 var der masser af børn og voksne.

- Det har været en kæmpe succes i år, siger handelschef for handelstandsforeningen i Frederikshavn, Dan Kobberup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden