Walcott: Sánchez er nøglen til Arsenals succes i Europa

Hvis Arsenal skal have succes i Europa, skal Alexis Sánchez ramme topformen igen, vurderer Theo Walcott.

Det var enden på en lang måltørke for Alexis Sánchez, da den lynhurtige chilener i weekenden scorede hattrick i Arsenals 5-2-sejr ude mod Leicester og Kasper Schmeichel.

Arsenal-angriberen havde ikke scoret for sin klub siden sejren i FA Cup-finalen mod Aston Villa i maj, men den genvundne målform kan blive afgørende for Arsenal, vurderer holdkammeraten Theo Walcott.

- Jeg er sikker på, han vil blomstre nu med mange flere vigtige mål. Det har været lang tid undervejs, det ved han godt, men han er tilfreds, siger Walcott ifølge AFP.

- Han er en klassespiller, og selv når han ikke scorer mål, arbejder han så hårdt for holdet, fortsætter den eksplosive englænder om sin chilenske holdkammerat.

Formen har ellers haltet for Alexis Sánchez indtil videre i denne sæson, efter han sammen med sine landsmænd gik hele vejen i Copa America, hvor Chile endte med at løfte pokalen.

Men målene mod Leicester beviser, at chileneren er tilbage i topform efter en travl sommer, mener Arsenals manager Arsène Wenger.

- Han er tilbage på sit niveau. Han vandt en stor turnering med Chile, Copa America, og det tager tid at finde niveauet igen bagefter, siger franskmanden.

Arsenal får brug for, at både Theo Walcott og Alexis Sánchez er i målform, når de græske mestre fra Olympiakos besøger London tirsdag aften i Champions League.

Englænderne startede nemlig turneringen med et overraskende nederlag på 1-2 ude mod kroatiske Dinamo Zagreb, men holdet skal nok gå videre, hvis man gør rent bord på hjemmebanen Emirates, mener Arsène Wenger.

- Matematisk kan vi kvalificere os uden problemer, hvis vi kan producere de præstationer, som vi forventer på hjemmebanen, siger han.

Arsenal må desuden undvære midtbanespillerne Mikel Arteta og Mathieu Flamini, som sidder over med mindre skader.

Der er kampstart på Emirates tirsdag aften klokken 20.45.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst