Walk-in vin på Holger

Restaurant Holger relancerer med mere plads og fokus på vinoplevelser

I det nye walk-in vinskab finder man 1008 flasker. Den dyreste til 15.000 kroner. Privatfoto

I det nye walk-in vinskab finder man 1008 flasker. Den dyreste til 15.000 kroner. Privatfoto

SKAGEN:Da Restaurant Holger på Color Hotel Skagen genåbnede fredag, var det i helt nye og større lokaler. Der er tanken, at mere lys, større kapacitet og direkte udgang til en ny overdækket gårdhave skal glæde restaurantens nye og faste kunder.

Administrerende direktør Rikke Gandrup fortæller.

- Tidligere var restauranten placeret inde midt i hotelbygningen. Nu er vi flyttet ud i lyset og har arbejdet med et naturligt og moderne udtryk, som er meget mere Skagen.

Med nyindretningen øges kapaciteten fra tidligere 45 gæster til nu at kunne rumme 67.

Fokus er stadig på klassisk nordisk køkken med sæsonbestemte råvarer.

Som en del af restaurantens nye koncept, er et øget fokus på vinoplevelser. I centrum er et helt nyt og specialbygget walk-in vinskab, som troner midt i lokalet. Og selv om man kan gå ind i det store vinskab, så behøver man faktisk ikke.

Alle restaurantens 1008 flasker vin er nemlig tydeligt synlige fra ydersiden af skabet. Derfor fungerer vinskabet som et stort vinkort, hvor kunderne kan vælge mellem vine til priser fra 255 og helt op til 15.000 kroner flasken.

Hotellet har de seneste fem år oplevet stigende gæstetal, omkring 30 procent, og det er blandt andet derfor, at de nu udvider og investerer mere i restauranten.Frey

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden