Warren ser frem til forsvar

Den forsvarende mester har glædet sig til at komme tilbage til Gatten

Marc Warren har set frem til at forsvare sin titel i Gatten. Foto: Henrik Bo

Marc Warren har set frem til at forsvare sin titel i Gatten. Foto: Henrik Bo

GATTEN:Sidste år blev Made in Denmark startskuddet på et større comeback til topgolfen for skotske Marc Warren, der hentede sin første sejr på European Tour i syv år.

I år er han tilbage for at forsvare sin titel, og han har virkelig glædet sig til gensynet med Himmerland Golf & Spa Resort.

- Det er jo noget, jeg har set frem til i flere uger, og mere og mere som vi er kommet tættere på, og folk er begyndt at komme og spørge mig om sidste år. Som golfspiller er det ikke så tit, at du får lov til at forsvare en titel, så derfor har jeg aldrig været i tvivl om, at jeg ville komme tilbage, siger Marc Warren.

Mens det sidste år var ekstremt blæsende i Gatten, hvilket betød, at banen blev særdeles væsentlig vanskelig.

I år er der meldt om høj solskin og frem for alt meget mindre blæst.

- Det vil betyde en hel del for, hvor lave scores, der bliver. Sidste år vandt jeg i -9, men i år vil jeg tro, at man skal ned omkring -15-18 for at vinde. Men mit spil føles helt fint, og formen er god, siger Marc Warren, der havde håbet, at feltet var blevet stærkere i årets turnering.

- Jeg havde også troet, fordi alle fortalte så godt om turneringen sidste år, og det har jeg også selv gjort. Men den ligger på et svært tidspunkt, hvor mange af de bedste spillere har været i USA i nogle uger og derfor tager en pause i denne uge, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.