Wass forklarer afbud: Kan kun spille på 80 procent

Det er vedvarende problemer, som har tvunget Daniel Wass til landsholdsafbud, selv om han spiller i Celta.

Ritzau
FBL-EUR-C3-CELTA-PANATHINAIKOS Foto: Scanpix/Miguel Riopa
3. oktober 2016 08:27

I sidste uge måtte midtbanespilleren Daniel Wass melde afbud til Danmarks kommende VM-kvalifikationskampe på grund af en skade.

Derfor spærrede en del fodboldfans nok øjnene op, da Wass startede inde for sin spanske klub Celta søndag aften og var med til at dukke storklubben FC Barcelona med 4-3.

27-årige Wass så på ingen måde skadet eller sågar hæmmet ud i sit spil, men over for bold.dk forklarer den tidligere Brøndby-spiller nu sit landsholdsafbud.

- Jeg har meldt afbud, da min ankel ikke har det godt. Jeg har problemer med nogle ledbånd og har spillet med smerter i noget tid, og nu er det ikke holdbart længere, siger Wass.

- Jeg ringede selv til Åge Hareide og tog en snak med ham om det. Det er bedst, at han ved, hvor jeg står, og at jeg ikke møder op i landsholdslejren og ikke kan træne fuldt med, men spiller på smerter og kun føler mig 80 procent klar til to så vigtige kampe.

Celta-spilleren anerkender, at det på overfladen kan virke besynderligt, at han kan spille for Celta, men ikke for Danmark. Han slår dog fast, at landstræner Åge Hareide er helt enig i beslutningen.

- Åge og jeg er enige om, at det er bedst for ham, for mig og for holdet, at der i stedet kommer en spiller med, som er på 100 procent. Jeg skal ikke tage til landsholdssamling, når jeg ikke føler mig helt fit, siger Wass.

- Det er hverken holdbart for mig eller for holdet.

Daniel Wass står noteret for to scoringer i 15 landskampe for Danmark. Han er blevet erstattet af FC Københavns Rasmus Falk i landsholdstruppen.

Danmark møder Polen 8. oktober på udebane. Tre dage efter gæster Montenegro København.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...