Wasteland: Populariteten påvirker os

Boybandet Wasteland røg i farezonen for første gang, og de erkender, at de har mistet fokus.

Wasteland: Populariteten påvirker os

Boybandet Wasteland kom fredag i farezonen for første gang.

Dommer Thomas Blachman var ikke imponeret over gruppens performance og spurgte, om de overhovedet øver. Og selv deres egen mentor Anne Linnet sagde med et smil på læben, at de er "blevet lidt for glade for, at pigerne er vilde med dem".

De fire drenge erkender, at den store popularitet blandt pigerne har fjernet fokus fra musikken.

- Underbevidst er det måske steget mig lidt til hovedet. Det der med, at vi har 8.500 likes på Facebook, erkender 15-årige Anton.

For fire måneder siden kendte ingen danskere de fire knægte, der alle er mellem 15 og 17 år, men nu er der lange køer, når Anton, Anders, Frederik og Marius skriver autografer i butikscentre rundt om i landet.

17-årige Frederik mener dog, at interessen for fansene er naturligt.

- Man skal have fokus på sine fans, og nu er størstedelen af dem tøser. Hellere have fokus på dem end at ignorere dem, siger han.

De understreger samtidig, at de har øvet "herre meget", men at Anders har været syg.

- Blachman kan ikke lide os, så hans kritik går ind ad det ene øre og ud ad det andet. Om vi så leverer det, han absolut ønsker, vil han finde noget kritisabelt, lyder det fra de fire drenge, der i øjeblikket bor sammen i en lejlighed i København og øver i Anne Linnets hjemmestudie.

Det kom ikke bag på dem, at de denne fredag røg i farezonen.

- I forhold til vores performance kommer det ikke bag på os. Vi havde en dårlig mavefornemmelse efter vores første optræden, erkender Wasteland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.