Wawrinka vil udnytte Murrays svagere selvtillid

Stanislas Wawrinka tror, at Andy Murrays lidt svækkede selvtillid kan blive afgørende i French Open-revanchen.

French Open Foto: Reuters/Pascal Rossignol

French Open Foto: Reuters/Pascal Rossignol

Ligesom i sidste års French Open står verdensetteren Andy Murray og schweizeren Stanislas Wawrinka, verdens nummer tre, over for hinanden i semifinalen.

Sidste år tog Murray sejren i fire sæt, men Wawrinka, som vandt turneringen i 2015, ser en modstander, hvis selvtillid har været dalende den seneste tid.

- Jeg tror, han er lidt mindre selvsikker (end sidste år, red.). Han er lidt mere tilbageholdende. Forhåbentlig kan jeg udnytte det og finde løsninger til at slå ham, siger Wawrinka ifølge Reuters.

Andy Murrays præstationer har været lidt ujævne i denne sæson, men han er stadig verdensetter, da nærmeste udfordrer til tronen, Novak Djokovic, også har skrantet.

Stanislas Wawrinka selv bør komme med enorm selvtillid til semifinalen. Han har spillet fremragende i årets turnering, hvor han endnu ikke har afgivet et eneste sæt.

- Faktum er, at det er gået ret godt for mig. Både fysisk og mentalt er jeg klar, lyder det fra Wawrinka.

Kampen er også en duel om, hvem af spillerne der skal have muligheden for at snuppe karrierens fjerde grand slam-titel.

Wawrinka har Australian Open (2014), French Open (2015) og US Open (2016) på meritlisten, mens Andy Murray har Wimbledon (2013 og 2016) samt US Open (2012).

Men Andy Murray skeler ikke til historiebøgerne forud for kampen.

- At vinde turneringer, jeg aldrig har vundet før, er en enorm motivation for mig, men jeg kæmper ikke med Stan (Wawrinka, red.) omkring tal, skriver Murray i sin klumme hos BBC.

Semifinalen mellem Murray og Wawrinka spilles fredag. Her spilles ligeledes den anden semifinale mellem favoritten Rafael Nadal og østrigeren Dominic Thiem, der som den eneste har slået Nadal på grus i år.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.