Aalborg

- We are the champions

Hop ind og se billederne fra tre skoledrenges kamp for at overvinde sig selv og komme i mål med en udfordring

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Familien stod klar til at heppe. Her er det Mette Mikkelsen, som giver sønnen Daniel er stort kram.

AALBORG:Tre drenge fra Nr. Uttrup Skole var udfordret både mentalt og fysisk, da de i februar kom med i et projekt, hvor målet var at træne sig op til at gennemføre en triatlonudfordring på 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb.

Lørdag stod de lettere nervøse klar ved startlinjen.

Og alle gennemførte i fin stil trods strid blæst og kulde. Svømning måtte aflyses, for vandet var for koldt. Kun 11 grader. I stedet blev deltagerne sendt ud på en ekstra løbetur.

For eleverne skal succesoplevelsen bruges til at bygge videre på, så de får mere mod på skoletilværelsen og er klar til nye udfordringer.

Tre lærere/vejledere fra Nr. Uttrup Skole fulgtes med drengene Mathias Andersen, Emil Blankensteiner og Daniel Ellermann Mikkelsen, og sidstnævnte har allerede sat sig et nyt mål. Han starter et ophold på julemærkehjemmet i Hobro, hvor det gælder kampen mod lidt for mange kilo.

Skolen regner med i næste skoleår at fortsætte projektet og måske udvide det til flere elever, som dermed kan opleve, at der er noget, de mestrer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.