Webshop med børnetøj

Ny ejer fra Brønderslev til hjemmeside med børnetøj

Anne Marcussen kører sin web butik hjemme fra privatadressen.	Foto: Bente Poder

Anne Marcussen kører sin web butik hjemme fra privatadressen. Foto: Bente Poder

BRØNDERSLEV:Anne Marcussen, Brønderslev, har overtaget webshoppen jungbasserne.dk, som sælger børnetøj på nettet. Den har rigtig mange forskellige tøjmærker til børn i forskellige aldre.

Anne Marcussen driver den fra hjemadressen i Hedeparken i Brønderslev Syd. Som ny web shop-indehaver har hun nu fået noget helt nyt ind i sit arbejdsliv, hvor hun samtidig arbejder som socialpædagog.

- Jeg syntes, at der skulle ske et eller andet, og jeg elsker selv børnetøj og kan godt lide, at mine børn går i pænt og smart tøj, fortæller Anne Marcussen.

Hun havde overvejet at starte en web shop fra bunden.

- Men det er rigtigt svært at få de kendte, store mærker som nystartet, så hvis jeg skulle have nogle af dem, var jeg nødt til have noget, der var i gang, fortæller Anne Marcussen, der overtog jungbasserne.dk fra Maria Jungberg - deraf navnet.

Siden har blandt meget andet mærkerne Danefæ, Pippi, Koin, Mala og BombiBitt, og Anne Marcussen bruger lige nu meget tid på at få sat siden sammen med de varer, hun ønsker.

- Lige nu bruger jeg meget tid på at rydde op og finde ud af, hvad jeg gerne vil have - hvad der skal ud, og hvilke nye mærker, der skal ind. Jeg tager kontakt til dem og har været på messe i København. Lige nu bruger jeg rigtigt meget tid på det, fortæller Anne Marcussen.

Der bliver også et lagersalg i Hedeparken 6 med store rabatter på forskellige mærker. Det er 17. marts klokken 11 til 15.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.