Webshop og butik er det rigtige for sportsmaster

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lena Hammershøj fandt et par Nike sko, men butikken havde ikke den rigtige størrelse hjemme. Ekspedient Frederik Jensen fandt og bestilte et nyt par på webshoppen. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen.

For mange butikker er netbutikkernes succes skrækscenariet for ens egen butik.

Hos Sportsmaster i Thisteds JP Jakobsens Center har man en velfungerende webshop, der fungerer som en integreret del af den fysiske butik. Det betyder, at kunden kan bestille på online derhjemme. Men man kan også bestille online sammen med ekspedienten i butikken. Hvis den vare man ønsker, ikke er i butikken, eller størrelsen eller farven ikke kan findes på hylderne, så bestilles den via en tablet sammen med ekspedienten.

Det giver kunden en kæmpe fordel. for så er det ligegyldigt om varen er købt via Sportsmasters webshop eller i butikken.

- Alle bytte, retur og garantiforpligtigelser er de samme, og vi giver prisgaranti. Køber kunden online i butikken, så får vores butik salget, fortæller indehaver af Sportsmaster i Thisted Jesper Sjælland.

- Man kan endda få den vare man har bestilt online hjemmefra, leveret i butikken. Det er en populær løsning hos os, siger han

- Vi kan ikke bekæmpe netbutikker. Så kan man lige så godt lave en webshop selv, og bygge den ind i den almindelige butik. Det har vores kæde gjort. Det virker rigtig godt for os. Denne kombination vil overleve. Og Sportsmasters webshop giver meget omsætning og indtjening i vores fysiske butik, slutter Jesper Sjælland.

Sportsmaster består af ca. 100 butikker i Danmark.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.