Weekendmad-ud-af-huset i Klarup

Drøm blev til virkelighed for kvinde

EMNER 12. april 2011 16:35

Nu skal det være! tænkte Anetta Sørensen, da hun tilfældigt gik forbi et ledigt lokale på Labyrinten i Klarup. Og så blev drømmen om egen virksomhed til virkelighed. Artiskokken hedder mad-ud-af-huset forretningen, der indtil videre drives alene af den 45-årige kvinde med polske aner. - Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, og det skulle være noget med mad, siger Anetta Sørensen. I de helt unge dage arbejdede hun som ufaglært tjener på forskellige restauranter i Aalborg, og det var her interessen for mad tog sit udspring. Da hun senere blev gift med en - efter hendes eget udsagn - enormt madglad mand, tog hun springet og kom som 33-årig i lære som kok hos Restaurant Boldt. Senere har Anetta Sørensen svinget gryderne på Restaurant Da Vinchi i Hadsund, St. Restrup herregård og På Den Anden Side i Nørresundby. Men arbejdstiderne i restaurationsbranchen blev for bøvlede, da hun fik datteren, som nu er syv år gammel. I dag arbejder hun halvtids i Saniståls kantine, og det job beholder hun indtil Artiskokken har vist sin bæredygtighed. Og Artiskokken er kommet godt fra start. - Jeg har tidligere fået opfordringer til at lave maden til venner og venners fester, og på den måde havde jeg jo allerede en lille kundekreds, siger Anetta Sørensen. Artiskokken leverer mad - også til kun en person - fredage og søndage. Maden skal bestilles senest torsdag klokken 18, og den skal hentes fredag og søndag mellem klokken 16.30 og 17.30. På hjemmesiden www.catering-aalborg.dk kan man se, hvilke retter Anetta Sørensen laver på de forskellige dage. Prisniveauet har indtil videre ligget på 45-55 kroner pr. middagsret. Og navnet? - Jeg synes artiskokken er en enormt flot grøntsag, og så har den også ordet "kokken" i sig. Så det passer jo fint.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...