Weinkouff: Problem i FC Hjørrings ledelse

Vraget målmand langer ud efter 1. divisionsklubben, der tirsdag smed ham på porten

Jesper Weinkouff er skuffet over FC Hjørring. Foto: Torben Hansen <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Jesper Weinkouff er skuffet over FC Hjørring. Foto: Torben Hansen Pressefotograf Torben Hansen

HJØRRING:Målmanden Jesper Weinkouff fik tirsdag løbepas i FC Hjørring med den begrundelse, at at han er for god til at være reserve for førstekeeper Karim Zaza.

- Jeg forstår det ikke helt og er hamrende skuffet. Hvis man vil af med en spiller, så burde man kalde en spade for en spade. Det ville jeg have større respekt for, siger Jesper Weinkouff.
- Hvis det virkelig er holdningen, så ville jeg gerne have haft tilbuddet om at blive, selv om Karim Zaza stadig anses for at være bedre. Men den chance fik jeg ikke, siger Jesper Weinkouff, der mener, at det generelt er et problem i FC Hjørring, at ledelsen ikke siger tingene lige ud, men er en smule konfliktsky.
- Det er ikke fordi, jeg vil svine FC Hjørring til. Men jeg synes, man har et problem med måden at melde ting ud på. Ellers er det en dejlig klub, som jeg har været glad for at være i. Især efter Henrik Lehm kom til som træner, føler jeg, at træningen og konkurrencen virkelig blev skærpet, siger Jesper Weinkouff.

Ikke plads de lokale

Den 23-årige keeper kritiserer klubbens strategi med at hente spillere udefra.

- Jeg er selv en af de lokale unge. Dem er der ikke mange af på førsteholdet mere. Det synes jeg godt, man kan mærke på opbakningen - eller manglen på samme - på stadion. Jeg forstår godt, at hjørringenserne ikke har store følelser for et hold, hvor der ikke er plads til lokale drenge, siger Jesper Weinkouff, der nu har indledt jagten på en ny arbejdsgiver.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.