Wenger ærgrer sig over svær ligastart mod Liverpool

Arsenal får besøg af Liverpool i Premier League-åbningen. Arsène Wenger havde håbet på en blødere start.

FBL-ENG-ARSENAL-MANCHESTER CITY-FRIENDLY Foto: Scanpix/Jonathan Nackstrand

FBL-ENG-ARSENAL-MANCHESTER CITY-FRIENDLY Foto: Scanpix/Jonathan Nackstrand

De engelske vicemestre fra Arsenal får en hård start på årets Premier League, når Jürgen Klopps Liverpool gæster London allerede i første spillerunde søndag.

Derfor er der ikke plads til premierenerver, hvis der skal spilles tre point ind på kontoen, og Arsenal-manager Arsène Wenger indrømmer, at han gerne havde set en lidt blidere sæsonåbning for sit hold.

- Jeg tror ikke nødvendigvis, det er, hvad hverken Liverpool eller vi håbede på (at mødes i første kamp, red.). Som regel vil man gerne have fire-fem kampe, inden de store kampe er på programmet, siger franskmanden ifølge AFP.

- Men kampprogrammet er, som det er, og det må vi leve med. Det er ens for begge hold.

Der er sket ting og sager i flere af storklubberne hen over sommeren, hvor især trænersæderne i storklubberne ser spændende ud.

Mens Wenger nærmer sig 20 år i spisen for Arsenal, er der blevet skiftet på posten hos flere af de andre formodede tophold.

Pep Guardiola har taget over i Manchester City, byrivalerne fra United har hentet José Mourinho, mens Chelsea har ansat Antonio Conte. Og Jürgen Klopp gør klar til sin første hele sæson for Liverpool.

Samtidig har Manchester United hentet stjerner som Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic i forsøget på at genrejse det falmede storhold.

- Der er nervøsitet, fordi man gerne vil gøre det godt, og fordi man ved, hvor vigtigt det er. Og i denne sæson ser det mere end nogensinde ud til, at alle klubber har nye ambitioner, lyder det fra Wenger om de store forandringer i klubberne.

- Så det tegner til at blive en meget spændende sæson og en meget svær sæson.

Sensationsholdet Leicester, der tog mesterskabet sidste sæson, skal forsøge at få en god indledning på titelforsvaret lørdag, når Kasper Schmeichel og holdkammeraterne gæster oprykkerholdet Hull.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.