Wenger efter nederlag: De ville kun forsvare

Ironisk Arsène Wenger roser "fantastiske" Swansea efter bittert nederlag i Premier League.

Arsenal mistede et vigtigt skridt i kampen om sølvmedaljerne i årets Premier League, da holdet trods adskillige store chancer tabte 0-1 til et defensivt indstillet Swansea-mandskab.

London-holdets manager, Arsène Wenger, var frustreret over nederlaget, og han havde ikke det store til overs for Swanseas måde at gribe kampen an på.

- Vi var uheldige, synes jeg, mod et hold, som fuldstændig nægtede at spille og bare forsvarede sig, siger den franske manager til ESPN.

- De forsvarede sig godt. De forsvarede med fire forsvarsspillere og seks midtbanespillere, og de forsvarede. Det er det, lyder det fra en frustreret Arsène Wenger.

- Hvis du vinder (på den måde, red.), er du fantastisk, men hvis du taber, vil folk sige: Hvor spillede I ikke? De vandt, så de er fantastiske.

Bafetimbi Gomis scorede kampens enlige mål fem minutter før tid.

Nederlaget sender Arsenal tre point efter Manchester City i kampen om andenpladsen i Premier League, hvor Chelsea allerede er stukket af med titlen.

Arsenal har tre point op til City, men London-klubben har også spillet en kamp færre og kan derfor bringe sig a point med sidste års mestre med to runder igen.

Manchester Citys målscore er ni mål bedre end Arsenals, hvorfor Arsène Wenger og co. sandsynligvis skal slutte med et højere pointtal end City for at snuppe sølvmedaljerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.