Wenger efter ny bet: Dommerne er som løver i zoo

Arsène Wenger var ikke overraskende tosset på dommerne efter Arsenals 1-2-nederlag til Manchester City.

Arsenal manager Arsene Wenger Foto: Reuters/Carl Recine

Arsenal manager Arsene Wenger Foto: Reuters/Carl Recine

Det er snarere reglen end undtagelsen, at Arsenals mangeårige manager, Arsène Wenger, langer ud efter dommerne, når hans hold har sat point til.

Lørdagens 1-2-nederlag ude til Manchester City fik Wenger til at slå ind på en gammel melodi med en ny metafor i en indirekte sviner af dommer Martin Atkinson og hans folk på linjerne.

- Vi lukkede to offsidemål ind, og det er meget svært at acceptere i store kampe som denne.

- Det er velkendt, at dommerne er meget beskyttede. Det er lige som løverne i zoologisk have, siger Wenger, der tidligere er blevet straffet for at sige sin ærlige mening om dommere i Arsenals kampe.

- Vi må leve med de beslutninger, og jeg vil have dommerne til at føle sig trygge. Men det ville være bedre, hvis de kunne tage de rigtige beslutninger, tilføjer han.

Arsenal kom tidligt foran i topkampen ved Theo Walcott i det femte minut. To minutter inde i anden halvleg udlignede Leroy Sane, og Raheem Sterling afgjorde kampens til Citys fordel.

Matchvinderen er glad for, at han fik rettet op på den fæle afbrænder, han havde i første halvleg minuttet efter Arsenals føringsmål.

- Jeg burde have scoret på mit hovedstød allerede i første halvleg, siger Raheem Sterling.

- Heldigvis kæmpede vi videre, og vi fik sejren i sidste ende. Det var det vigtigste, siger Sterling.

Manchester City indtager andenpladsen i Premier League, mens Arsenal er nummer fire. Holdene har henholdsvis syv og ni point op til topholdet Chelsea.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.