Wenger: England er 100 procent rent for snyd

Arsenal-manager Arsène Wenger er sikker på, at England er blottet for matchfixing og korrupte dommere.

Wenger: England er 100 procent rent for snyd

Mange personligheder i fodboldens verden forholder sig i disse dage til begrebet matchfixing.

Det sker i kølvandet på offentliggørelsen af en større undersøgelse foretaget af det europæiske politisamarbejde, Europol.

Men selv om Europol tidligere på ugen meldte om hundredvis af muligt fixede kampe og 425 dommere, spillere og andre aktører som mistænkte for at være involveret i snyderi i mere end 15 lande, så er der intet galt i England.

Sådan lyder påstanden fra Arsenal-manager Arsène Wenger, der er helt og aldeles overbevist om, at alt foregår efter reglerne i det engelske.

- Jeg føler personligt, at engelsk fodbold er 100 procent rent for snyd og uden korrupte dommere, siger Wenger.

- I sport på et generelt plan, tror jeg ikke på, det er et problem i England.

- Derfor er det måske et chok for os, fordi vi er overbeviste om, at vi lever i en verden i England, hvor det måske ikke er en perfekt verden - men hvor jeg ikke tror på, at matchfixing er et problem.

Wenger anerkender dog, at matchfixing er et problem andre steder end i England, og han slår som flere andre på tromme for, at problemet tages meget alvorligt.

- Jeg kan ikke acceptere det og har altid haft den tro, at der er en hel del snyd i vores sport, og at vi ikke er stærke nok i forhold til det, der sker. Hverken med doping, korrupte dommere eller matchfixing.

- Det er på tide at tackle disse problemer på en seriøs måde, og at folk, der snyder, bliver straffet på en meget hård måde, siger Wenger.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst