West Ham opruster i de sidste timer af transfervinduet

Premier League-klubben West Ham har forstærket sig med tre prominente navne - primært i offensiven.

1. september 2015 13:55

West Ham har imponeret med udebanesejre over Arsenal og senest Liverpool i denne sæson.

Og nu opruster London-klubben massivt på den sidste dag i sommerens transfervindue.

Den 30-årige angriber Nikica Jelavic er tirsdag hentet hos ligarivalen Hull, mens midtbanespilleren Alex Song og kantspilleren Victor Moses er lejet for resten af sæsonen.

- Jelavic har fået en toårig kontrakt hos West Ham med option på yderligere to sæsoner, skriver West Ham på sin hjemmeside.

I sidste sæson scorede den tidligere kroatiske landsholdsangriber 13 mål i 49 kampe for Hull, som rykkede ud af Premier League.

- Det er selvfølgelig altid et mål at spille i Premier League, så da jeg fandt ud af, at West Ham ønskede mig, så var der ingen tvivl om, at jeg ville skifte, siger Jelavic.

27-årige Song fra Cameroun vender tilbage til West Ham endnu en gang, da den centrale midtbanespiller også i sidste sæson var udlejet fra FC Barcelona.

Endelig har West Ham lejet 24-årige Moses hos Chelsea, som dermed udlejer den nigerianske landsholdsspiller for tredje sæson i træk efter sæsoner hos Liverpool og Stoke.

Chelsea har dog planer med Moses, som tirsdag forlængede sin kontrakt, så den løber de kommende fire sæsoner - den første af dem som lejesvend hos West Ham.

Det engelske transfervindue lukker tirsdag aften klokken 19.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...