Westergaard: Jammerbugt passer mig godt

Mark Westergaard debuterede onsdag for Jammerbugt FC

Mark Westergaard (th.) fik debut for Jammerbugt onsdag. Foto: Bente Poder

Mark Westergaard (th.) fik debut for Jammerbugt onsdag. Foto: Bente Poder

PANDRUP:Mark Westergaard blev onsdag eftermiddag præsenteret som ny spiller i Jammerbugt FC, og få timer senere fik forsvarsspilleren debut for sin nye klub.

Mark Westergaard var med i startopstillingen, da Jammerbugt tabte 1-3 til hans tidligere klub Vendsyssel FF i DBU Pokalen.

- Det var selvfølgelig en lidt speciel følelse. Jeg har ikke trænet så meget med Jammerbugt endnu, så jeg var selvfølgelig lidt spændt på, hvordan det skulle gå, lyder det fra Mark Westergaard.

Forsvarsspilleren forlod i sommer Vendsyssel FF i landets næstbedste række, men han har ikke noget imod nu at tage skridtet ned til den tredjebedste række.

- Jeg har valgt Jammerbugt, fordi det passer mig rigtig godt. I Vendsyssel trænede vi fem-seks gange om ugen, og det er svært at få til at passe ind, når man også har en familie og et arbejde at passe. Det er et trin ned, men det gør mig ikke noget, siger Mark Westergaard.

Han ved endnu ikke, hvad man skal forvente af ham og holdkammeraterne i den kommende sæson.

- Jeg kender ikke så meget til rækken, men jeg kan jo konstatere, at holdet klarede sig fint i sidste sæson. Vi må se, hvad der sker, men jeg synes, vi har et godt hold, siger Mark Westergaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden