Westworld giver danske kendte robotfeber

HBO's nye serie Westworld har skabt en robotfeber, som flere kendte danskere også er ramt af.

Simon Skipper Foto: Scanpix/Simon Skipper

Simon Skipper Foto: Scanpix/Simon Skipper

Der findes efterhånden en hel del robotter i filmenes verden. Men hvilken robot ville danske kendte være, hvis de helt selv måtte bestemme?

Den robotkyndige komiker Jonas Schmidt er ikke i tvivl om, at han ville være en Nexus-6 fra kultfilmen Blade Runner.

- De er ret seje. De kan selv udvikle følelser og alt muligt andet. Så jeg tror, at jeg ville være sådan én. En robot med følelser, griner komikeren, der fik sit gennembrud som manden inde i den højtråbende flodhest Dolph.

Sammen med en række andre kendte danskere var han mandag til gallapremiere på HBO's nye store seriesatsning Westworld, hvor robotterne, ligesom i Blade Runner, er svære at skelne fra mennesker.

Skuespillerinden Vicki Berlin ville dog vælge den letgenkendelige R2D2 fra Star Wars.

- Den er sådan en lille, tyk og sød fyr. Jeg synes, det er ret fascinerende, at det er en lille robot uden ansigt, men man får alligevel så mange følelser for den, siger skuespillerinden og røber, at hun havde en R2D2-figur stående derhjemme som barn.

Thomas Bo Larsen, som lige nu er højaktuel i DR-serien "Bedrag", ville ikke have noget imod at låne Marvel-karakteren Tony Starks dragt.

- Kan man godt vælge Ironman? Det er et menneske inde i en robotdragt. Jeg kunne ret godt tænke mig dragten og lige flyve en tur, fortæller Thomas Bo Larsen om sine robotdrømme.

Hvis serieaktuelle Sidse Babett Knudsen skulle udskifte sin menneskerolle i Westworld med rollen som robot, ville hun være robotten Armistice.

- Min norske kollega Ingrid Bolsø Berdal spiller en virkelig bad-ass robot, der hedder Armistice. Hun er så sej! Det var nok hende, jeg ville vælge blandt de mange robotter i serien, lyder det fra skuespillerinden.

De mange robotter i Westworld kan indtil videre ses i det første afsnit, som er tilgængeligt på streamingtjenesten HBO Nordic. Et nyt afsnit bliver lagt op på tjenesten hver mandag.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst