Frederikshavn White Hawks

White Hawks hentede endnu en sejr

Esbjerg blev sendt hjem uden point - dermed er høgene nyt tophold i Metalligaen

Frederikshavn White Hawks har fået en forrygende sæsonstart. Fredag gik det ud over Esbjerg. Foto: Nicolas Cho Meier

Frederikshavn White Hawks har fået en forrygende sæsonstart. Fredag gik det ud over Esbjerg. Foto: Nicolas Cho Meier

ISHOCKEY:Frederikshavn White Hawks er i en opbygningsfase, men har alligevel fået en flot start på den nye sæson med 11 point i de første fem kampe.

Fredag aften skulle høgene forsøge at ride videre på bølgen hjemme mod Esbjerg Energy, der har haft det svært hidtil i sæsonen.

Det blev da også hjemmeholdet, der løb med en sejr på 5-2, og da Rungsted samtidig tabte sin kamp i Rødovre, strøg White Hawks helt til tops i Metalligaen.

Første periode af fredagens kamp var en stilfærdig og jævnbyrdig affære, hvor de to hold lige skulle se hinanden an. Men gæsterne fra Esbjerg fik brudt dødvandet med bare 17 sekunder tilbage af første periode, da Marc Hagel fik sendt pucken ind bag Tadeas Galansky i hjemmeholdets mål.

Høgene kom bedre ud efter pausen, og udligningen faldt efter knap fem minutter, da Kasper V. Kristensen lavede et fint oplæg til Dale Mitchell. Canadieren var på pletten igen fire minutter senere, da han assisteret af Evan Jasper bragte sit hold foran 2-1 i power play.

Glæden varede dog ikke længe for frederikshavnerne, der kun nåede at være i front i 29 sekunder, inden Jeppe Vinther udlignede for Esbjerg.

Der var dog for alvor gået hul på målbylden i en underholdende anden periode. Trods en mand i straffeboksen bragte Cam Spiro atter høgene foran assisteret af Christoffer Frederiksen.

Det blev 4-2 tidligt i tredje periode, da Evan Jasper omsatte Dale Mitchells oplæg til scoring i power play.

Til sidst fik Cam Spiro nettet til slutresultatet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.