White Hawks henter Odense-profil

Stor, stærk svensk forward til høgene

Andreas Sundin er klar for White Hawks

Andreas Sundin er klar for White Hawks

FREDERIKSHAVN:White Hawks har efterhånden sagt farvel til alle udlændingene fra den forgangne sæson. Blot Alexander Ytterell fortsætter i klubben, men nu kan man endelig også sige goddag til en spiller. Frederikshavn White Hawks henter Andreas Sundin i Odense Bulldogs.

- Andreas er en spiller vi længe har kunnet tænke os i White Hawks, og nu er det så endelig lykkedes at få papir på ham. Vi glæder os rigtig meget til at se hans kvaliteter på Lars Ivarssons mandskab, hvor han passer perfekt ind i det spilsystem der praktiseres under Lars, skriver nordjyderne på deres egen hjemmeside.

- Andreas Sundin blev i 2003 draftet i sjette runde af Detroit Red Wings. Han har spillet 38 Elitseriekampe for Linköping og har optrådt 262 gange i Allsvenskan, som er den næstbedste svenske række. Så der er ingen tvivl om, at det er en spiller med store kvaliteter vi har fået hentet til Frederikshavn, lyder det.

- Vi forventer os rigtig meget af Andreas, der i 77 kampe for Odense leverede hele 74 point. Vi glæder os til at byde ham velkommen i den hvide trøje, og håber vi får stor glæde af hinanden, skriver frederikshavnerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.