White Hawks knækket af Odense

To hurtige scoringer i anden periode kostede

Frederikshavn kunne ikke få hul på bylden fredag aften. Arkivfoto: Hans Ravn

Frederikshavn kunne ikke få hul på bylden fredag aften. Arkivfoto: Hans Ravn

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks formåede ikke at hente den tredje hjemmesejr på stribe, da de fredag aften tabte til Odense Bulldogs.

En målfattig affære blev afgjort på halvandet minut i anden periode, efter de første 20 minutter var endt målløse, da fynboerne scorede to hurtige mål.

Først var det Michael Eskesen, der sendte pucken i nettet til 1-0, og bare 1.21 minutter senere kunne den temperamentsfulde forward Dale Mitchell øge til 2-0.

Det gjorde det heller ikke nemmere for frederikshavnerne, at Odense denne aften var ekstremt gode til at holde styr på disciplinen, og således fik White Hawks kun to minutter i overtal i hele kampen.

Nederlaget betyder, at Frederikshavn bliver på fjerdepladsen i Metal Ligaen, hvor holdet dog stadig er lige i hælene på SønderjyskE. Odense rykker dog også tæt på på femtepladsen, hvor de nu kun er et point efter høgene, der dog har spillet en kamp færre.

Frederikshavn spiller igen tirsdag, hvor turen går til Gentofte. De er modstander for landsdelens andet mandskab, Aalborg Pirates, lørdag aften klokken 19.00.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.