White Hawks retter fokus på defensiven

Høgene kommer til at have stort fokus på en stærk defensiv i femte kamp

Anders Korsager
White Hawks retter fokus på en stærk defensiv i femte kamp. Foto: Henrik Louis
Sport 1. april 2016 06:07

FREDERIKSHAVN: Hjemmebanefordelen har hidtil været udtalt i semifinaleserien mellem Frederikshavn og Herning Blue Fox. Ingen af holdene har vist slinger i valsen på hjemmebane. Men Frederikshavn kommer ikke bare til at kopiere søndagens kampplan trods en overbevisende sejr på 5-2.

- Man kan ikke hænge i den sidste kamp. Vi er kommet så langt, at alle er topklar. Derfor skal der ikke så meget til, før fordelen tipper over til det ene af holdene, siger White Hawks-målmand Georg Sørensen.

Den sidste kamp i Herning blev tabt efter en indsats, der var langt fra søndagens hjemmesejr. Det har Georg Sørensen ingen forkromet forklaring på.

- Det er altid svært at komme til Herning som udebanehold. Sådan er der mange hold, der har det. Det er svært at sige, hvorfor der har været så stor forskel på udebane og hjemmebane. Vi har ikke har været helt på dupperne i Herning, lyder det fra Georg Sørensen, der har en fortid i netop Herning.

Han er udmærket klar over, at Herning kommer hårdt på i fredagens femte kamp i semifinaleserien. Frederikshavn retter derfor fokus på defensiven i opgøret, der starter 19.30.

- Vi har talt om, at vi skal lidt mere defensive og stærkere i egen zone. Vi lukker dem ind i kampen i Herning. Så vi skal fokusere mere på defensiven, og så ved vi, at vi har en meget stærk offensiv, der er klar til at slå til, siger målmanden.

Efter fire kampe er det helt lige mellem Herning og Frederikshavn, og stillingen er således 2-2.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...