White Hawks sikrede sig et muskelbundt

Frederikshavn er godt i gang med planlægningen til den nye sæson

Søren Olsson
Frederikshavn White-Hawka-truppen til den kommende sæson er godt på vej. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Frederikshavn White Hawks 17. maj 2018 06:08 - Opdateret 22. maj 2018 15:44

ISHOCKEY: Frederikshavn White Hawks fik skaffet sig en god forstærkning i offensiven, da holdet onsdag skrev kontrakt med Herning-spilleren Mathias Mølgaard, der er nevø til den mangeårige White Hawks-profil Lars Mølgaard.

- Det er et muskelbundt af dimensioner, vi får ind i truppen. Han kan virkelig give os noget af den fysik, som vi måske har manglet. Og samtidig er han også god på skøjterne. Det er en spiller vi har haft kig på i nogle år, og nu er det endelig lykkedes, siger direktør Henrik Andersen.

Den nye træner Jari Pasanen er i gang med at sammensætte truppen for den kommende sæson, men man har allerede fået tilgang af flere store profiler, som målmanden Tadeas Galansky, der skifter fra mesterklubben Aalborg Pirates og forwards Dale Mitchell, der har søgt nye græsgange efter adskillige sæsoner i Odense.

- Jari sidder i øjeblikket og ser en del af vores kampe fra den seneste sæson for at danne sig et overblik over holdet, og hvad vi eventuelt mangler i truppen. Men vi er slet ikke i mål endnu, og vi har ikke taget stilling til, om vi skal starte med fire ellers seks udlændinge. Men den 1. september har vi en god trup klar, siger Henrik Andersen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...