White Hawks tabte drama i Vojens

Morten Smedegaard og Alexander Ytterell fik matchstraffe i Vojens

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

VOJENS:SønderjyskE er blevet en skrækmodstander for Frederikshavn White Hawks. Efter 10 kampe i træk med point blev høgene tirsdag aften dukket i Vojens med 6-3. Det var også sønderjyderne, der senest stjal alle tre point mod White Hawks med en 4-1 sejr i september.

Tirsdagens duel blev en dramatisk og hårdt spillet kamp, hvor frederikshavnernes Morten Smedegaard allerede i første periode fik matchstraf for at sende en modstander i isen med et hook, der nok ville have imponeret Team Sauerland, men som altså gav en badebillet hos dommerne. På det tidspunkt var SønderjyskE allerede kommet foran 2-0 på to tidlige scoringer.

Nicolai Meyer fik reduceret i starten af anden periode, men det blev både 3-1 og 4-1 inden periodens udløb.

I tredje periode fik debuterende Alex Berry reduceret til 4-2, men igen slog SønderjyskE hurtigt kontra med et mål til 5-2. Kort efter dummede Alexander Ytterell sig med en alt for voldsom tackling, der udløste matchstraf, mens hjemmeholdets Anders Overmark nøjedes med en game misconduct for hævnakten.

Nicolai Meyer fik dog reduceret til 5-3, men Thomas Spelling lukkede kort efter festen til 6-3 for Hockeyligaens tophold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.