White Hawks tabte terræn

Nordjyderne tabte 2-0 i Rødovre

Adam Miller blev sendt tidligt i bad efter en spearing i anden periode. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Adam Miller blev sendt tidligt i bad efter en spearing i anden periode. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

RØDOVRE:Der er tæt kamp om topplaceringerne i dansk ishockey, og derfor er der ikke råd til mange fejltagelser i kampen om førstepladsen i Metalligaen.

Med det i tankerne var det bestemt ikke godt, at Frederikshavn White Hawks fredag aften tabte med 2-0 i udekampen mod Rødovre, efter man tidligere på ugen havde bragt sig ind i topstriden igen med en sejr hjemme over SønderjyskE.

Frederikshavn kom bag ud i første periode, da Christian Mieritz sendte pucken i nettet, og i anden periode blev chancerne for et godt resultat yderligere forringet, da amerikanske Adam Miller blev sendt tidligt i bad efter en spearing.

Frederikshavn overlevede godt nok de fem minutter i undertal, men umiddelbart efter, at man igen var blevet fem spillere på isen, så scorede Ulrich Linnet til 2-0.

Frederikshavn forbliver dermed på 61 point og har hele otte point op til Herning inden de sidste tre spillerunder. Holdet rykker samtidig ned på fjerdepladsen i rækken og kan ikke vælge modstander i kvartfinalen, hvis den stilling holder grundspillet ud.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.