White Hawks tog endnu en sejr

Høgene er kommet i gang og nappede den fjerde sejr på stribe

Søren Olsson
Nick Olesen fortsatte sin forrygende form med en enkelt scoring i sejren i Gentofte. Arkivfoto: Bent Bach
Frederikshavn White Hawks 1. december 2017 21:31 - Opdateret 1. december 2017 21:59

ISHOCKEY: Frederikshavn White Hawks ser for alvor ud til at have fundet melodien i Metal Ligaen, hvor holdet fredag aften nappede den fjerde sejr på stribe og femte i seks kampe, da Gentofte Stars blev besejret med 3-2 på udebane,

Dermed manifesterer høgene sig i topfire i Metal Ligaen og har i den igangværende stime både besejret rækkens nummer et, Herning Blue Fox, og rækkens nummer to, Aalborg Pirates.

Fredag kom Frederikshavn rigtig godt i gang, da Gorm Topholt og målmagneten Nick Olesen scorede i første periode, men gæsterne svarede igen med to scoringer i anden periode.

I tredje periode kom der for alvor fart i spillet, og intensiteten steg, og Frederikshavn udnyttede et powerplay med ni minutter igen, da Anthony Deluca satte pucken i nettet til 3-2.

Derefter lagde hjemmeholdet selvfølgelig pres på for at udligne igen og vandt skudstatistikken klart, men den indskiftede Christian Larsen holdt flot ud i vendelboernes mål og sikrede sejren.

Allerede søndag skal holdet igen på isen i en kamp mod Odense Bulldogs, der efter en sikker sejr på 7-3 i Rødovre fredag aften er tre point foran Frederikshavn på tredjepladsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...