Frederikshavn

White Hawks’ topscorer skifter til svensk klub

Nick Olesen skifter til Pantern IK i Allsvenskan

Nick Olesen skifter White Hawks’ trøje ud med Pantern IK’s i Allsvenskan. Arkivfoto: Henrik Louis

Nick Olesen skifter White Hawks’ trøje ud med Pantern IK’s i Allsvenskan. Arkivfoto: Henrik Louis

FREDERIKSHAVN:Han blev topscorer i hele Metal Ligaen med 29 mål, og Frederikshavn White Hawks var for et par måneder ude og bekendtgøre, at man havde skrevet en ny kontrakt med Nick Olesen. Men for et par dage siden stod det klart, at Olesen havde valgt at benytte en klausul i sin kontrakt, der tillader ham at skifte til en anden udenlandsk klub.

I dag har Allsvenskan klubben Pantern IK så annonceret på sin hjemmeside, at den har lavet en to-årig kontrakt med Nick Olesen. "Nick Olesen er en hårdtarbejdende forward, der kan spille både center og wing, og ud over en masse energi, så har han gode "hænder" og er farlig foran modstandernes mål", skriver klubben blandt andet om signingen.

Nick Olesen er født og opvokset i Frederikshavn, men har en fortid i flere udenlandske klubber, og Sverige er ikke et ukendt land for ham. Olesen har tidligere spillet i Växjö Lakers, Bofors og Karlskoga. IK Pantern forventer meget af sin nye spiller, og man noterer på sin hjemmeside, at man er sikker på, at Nick Olesen vil udvikle sig fint i Allsvenskan.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.