Aalborg Pirates

White Hawks var ikke overraskede

Høgene ser frem til lokalbrag

Henrik Andersen var ikke så overrasket over, at Aalborg valgte Frederikshavn. Arkivfoto: Henrik Bo

Henrik Andersen var ikke så overrasket over, at Aalborg valgte Frederikshavn. Arkivfoto: Henrik Bo

ISHOCKEY:Mange var overraskede, da Aalborg Pirates tirsdag aften valgte lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks som modstandere i kvartfinalerne i Metal Ligaens slutspil, fordi frederikshavnerne alligevel var endt på femtepladsen i grundspillet og længe lå som en del af topfire.

Men i Frederikshavn havde man tænkt over muligheden.

- Jeg vil ikke sige, at vi er overraskede. Vi havde regnet med Aalborg eller Rødovre, og vi er da ikke kede af, at vi får en serie mellem to lokalrivaler. Jeg tror, at både spillere, sponsorer og fans glæder sig til de her kampe, og det er jo klart, at det bliver en helt anden kulisse end, hvis vi skulle have mødt Rødovre, siger direktør i Frederikshavn White Hawks, Henrik Andersen.

- Jeg tror ikke som sådan, at det giver os noget ekstra, at de har valgt os, men det må jeg hellere lade den sportslige sektor vurdere. Men generelt kan man vel sige, at når afstandene i point er så små efter kampe, som de har været i år, så er der ikke den store forskel på, om man vælger nummer fem eller nummer syv. De har vurderet, at de står bedst til os, men umiddelbart så synes jeg da, at det ligner en meget åben serie, siger han.

- Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst skete, at vi ikke selv kunne vælge. Men det har egentlig også gjort det meget nemt. Vi kunne bare læne os tilbage og se, hvad der skete, siger Henrik Andersen.

Første kamp er fredag aften i Gigantium. Frederikshavn har hjemmebane søndag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst